Anneler Günü Kutlu Olsun.

Belediye Başkanımız Nebi Tepe "Anneler Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi.

Büyük fedakârlıklarla; şefkati, merhameti besleyip büyütmeyi, sabır göstermeyi, sadakati, cesareti, hoşgörü ve sevgiyi bizlere karşılıksız sunan, değerli annelerimize, şükran ve sevgimizi sunabileceğimiz bir Anneler Günü’ne daha kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Yüreğimizdeki en değerli hazinemiz olan annelerimiz; hepimizin ilk öğretmeni ve yaşam boyu yol göstericimiz olmuştur. Dünya üzerindeki en güzel, en temiz, en masum duygu hiç şüphesiz ki anneliktir. Unutmamalıyız ki, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında da en çok annelerimizin payı vardır. Tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de bilge annelerimiz çok ayrı bir yere ve öneme sahiptir.

Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenmez ve bu nedenle annelerimizin kıymeti sadece tek bir günle anlaşılamaz.

Bu duygu ve düşüncelerle; hayatın tüm güzelliklerine layık olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştirip, hayat boyu yol göstericimiz olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de Allah'tan rahmet dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Haberler

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun.

30/04/2023

23 Nisan Ulusual Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

22/04/2023

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.

20/04/2023