1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun.

Belediye Başkanımız Nebi Tepe "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

"En kutsal değer olan emeğin ve alın terinin, üreterek çalışma gücünün kutlandığı 1 Mayıs, ülkelerin kalkınmasında, büyümesinde ve gelişmesinde önemli bir rol oynayan emekçi çalışanlarımız için " Emek ve Dayanışma Günü" olarak kabul edilmiştir.

İşçi, emekçi ve tüm çalışanlarımızın daha iyi ortamlarda çalışabilmeleri, yaşam standartlarının iyileştirilmesi ve daha iyi seviyelere ulaşabilmesi en büyük hedeflerimizdendir. Çalışanların ve emekçilerin her zaman yanında olduğumuzu belirterek; birlik, mücadele ve dayanışma günü olan bu günün dünya barışını güçlendirmesini ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle,  en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

23 Nisan Ulusual Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

22/04/2023

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun.

20/04/2023

Muratlı Belediye Başkanlığından Duyuru