Başkan Nebi Tepe’nin 10 Kasım Mesajı

       Belediye Başkanımız Nebi Tepe Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıldönümü nedeniyle bir anma mesajı yayınladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi:

      Türk ulusunun kurtarıcısı, Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, bağımsızlığımızın mimarı, eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurladığımız günün 83. yıldönümündeyiz.

      Ulu Önder Atatürk, ileriyi görme yeteneği, askeri dehası, eserleri ve siyasi başarılarıyla tüm dünyanın örnek aldığı büyük bir devlet adamıdır. Ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için verdiği mücadele ile herkesin takdirini kazanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu mücadelesiyle Türk milletinin gücünü dünyaya göstermiştir. En büyük ideali, temelini attığı Türkiye Cumhuriyeti'ni çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmak olan büyük önder, bağımsızlığın sembolü olmuştur.

      Demokratik, laik ve çağdaş değerlerle oluşturduğu, en büyük eserim dediği Cumhuriyet'i sonsuza kadar korumak ve yaşatmak bizlerin en büyük görevidir. O'nun herkesi aydınlatan ilke ve inkılaplarına olan bağlılığımızı, çağdaş uygarlık yolunda ilerleyerek, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü savunarak sürdürmeliyiz. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

       Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz.

Haberler

Kurtuluş Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

03/11/2021

Başkan Nebi Tepe’nin Kurtuluş Bayramı Mesajı

01/11/2021

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

30/10/2021