29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümü kutlamaları 28 Ekim perşembe günü saat 12:40 ta Vergi Dairesi önünden başlayan ve  Hürriyet Meydanında sona eren Cumhuriyet yürüyüşü ile başladı. İlçe Kaymakamımız Ömer Dereci başkanlığında, Belediye Başkanımız  Nebi Tepe, Cumhuriyet Başsavcısı Gürkan Özkaynak, ilçe protokol üyeleri, siyasi parti başkanları ve temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, Mahalle Muhtarları, öğrenciler ve Muratlı halkının katılımıyla gerçekleşen yürüyüşünün ardından Hürriyet Meydanında Çelenk Sunma Törenine geçildi. Sırası ile Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından çelenk sunma programı sona erdi.

29 Ekim Cuma günü saat 09:00 da Kaymakamlık makamında bayramlaşma töreni ve resepsiyon ile başlayan program ,saat 10:00 da Atatürk stadyumunda  gerçekleştirilen kutlama töreni ile devam etti. Tören ilçe Kaymakamımız Ömer Dereci ve Belediye Başkanımız Nebi Tepe'nin törene katılanları selamlaması ve Cumhuriyet Bayramını kutlaması ile  başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kaymakamımız Ömer Dereci günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Ardından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlen şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteri ve geçiş töreni ile program sona erdi.

Saat 19:00 da düzenlenen Fener Alayı ve ardından düzenlediğimiz Salih Demirci konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadık.

 

 

 

Haberler

Başkan Nebi Tepe’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28/10/2021

Yol Çalışmalarımız Devam Ediyor

22/10/2021

Vatandaşlarımızın Dikkatine

20/10/2021