Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yıl dönümü kutlamaları 28 Ekim perşembe günü saat 12:00 de Belediye binası önünden başlayıp Bülent Ecevit parkında devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye bandosunun gösterisi ile başladı.

Saat 13:00 te Kaymakamlık tören alanında Atatürk anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Sırası ile Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenkleri Atatürk Anıtına sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından çelenk sunma programı sona erdi.

29 Ekim Cuma günü saat 09:00 da Kaymakamlık makamında bayramlaşma töreni ve resepsiyon ile başlayan program ,saat 10:00 da Atatürk stadyumunda  gerçekleştirilen kutlama töreni ile devam etti. Tören ilçe Kaymakamımız Bülent Uygur ve Belediye Başkanımız Nebi Tepe'nin törene katılanları selamlaması ve Cumhuriyet Bayramını kutlaması ile  başladı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Kaymakamımız Bülent Uygur günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Ardından Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlen şiir, resim, kompozisyon ve spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen gösteri ve geçiş töreni ile program sona erdi.

Saat 19:30 da düzenlenen Fener Alayı ve ardından düzenlediğimiz Ceylan Ertem konseri ile Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadık.

Haberler

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun.

27/10/2023

Muratlı Belediye Başkanlığından Duyuru

04/09/2023

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun

28/08/2023