Koronavirüse Karşı Vatandaşlarımızı Bilgilendiriyoruz

Belediyemiz ülke genelinde halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs salgınına (Covid-19) karşı alınması gereken tedbirler konusunda da vatandaşlarımızı bilgilendiriyor.

Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı tüm resmi kurum binalarını, okulları, camileri, toplu yaşam alanlarını dezenfekte ederken bir yandan da dağıttığı broşürlerle vatandaşlarını virüse karşı bilgilendiriyor. Koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerin detaylıca anlatıldığı bilgilendirme broşürleri belediye personelleri tarafından vatandaşlara dağıtılıyor. Aynı zamanda belediye sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarla da vatandaşların hızlı bir şekilde bilgilendirilmesi sağlanıyor.

Tüm vatandaşlarımızdan, virüsten korunma kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyoruz. Hep birlikte bu salgın tehlikesinin üstesinden geleceğimize inanıyoruz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Gerçekleştirildi.

18/03/2020

Bulaşıcı Hastalıklar ile Mücadele Kapsamında Dezenfekte Çalışmalarımız Devam Ediyor

18/03/2020

Başkanımız Nebi Tepe'nin 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı