Bulaşıcı Hastalıklar ile Mücadele Kapsamında Dezenfekte Çalışmalarımız Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz işbirliğiyle geçtiğimiz günlerde ülkemizde’de görülen koronavirüs (Covid 19) bulaşıcı hastalığından korunmak amacıyla vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı Resmi Kurumların İlçe Emniyet Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Hükümet Binası, Jandarma Karakolu ile Otogarın, İtfaiye Binasının, Şehit Erdoğan Erişik ilkokulunun, İlçemizde ve kırsal mahallelerimizdeki Camilerin, TCDD Hizmet binası ve asansörlerin, çocuk oyun parklarının ,Kapalı spor salonunun, Cemevinin, Muhtarlık binalarının, Şehir içi taşımacılık yapan minibüslerin, Öğrenci yurtlarının ve Muratlı Kültür merkezinin dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdik. Çalışmalarımız aynı titizlik ve hassasiyetle devam edecektir.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Gerçekleştirildi.

18/03/2020

Başkanımız Nebi Tepe'nin 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

17/03/2020

Okullar, Sağlık Ocakları ve Belediye Binaları Dezenfekte Edildi.

13/03/2020