Geleneksel Ahmet Tezcan Futbol Turnuvası Başlıyor.

AHMET TEZCAN FUTBOL TURNUVASI KATILIM ŞARTNAMESİ

AMAÇ  : Vatandaşlarımızın güven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, sağlıklı yaşam için spor düşüncesini yaygınlaştırmak, sporu sevdirmek, spor yapmayı yaygınlaştırmak, kaynaşma ve dayanışma düşüncesini geliştirerek birlik beraberlik duygularını güçlendirmek, Sevgi ve saygıya dayalı büyük bir spor ailesi oluşturmak. Spor, ailemizdeki fertlerin düzenli ve sağlıklı spor yapmalarını sağlayarak, günün yoğun iş temposundan uzaklaştırmak ve bedenen ve ruhen sağlıklı bireyeler haline gelmelerini sağlamak ve Merhum Ahmet TEZCAN’ı anmak, adını ve anısını yaşatmaktır.

KATILIM ŞARTLARI     :

1. Bütün müsabakalar  TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR  BELEDİYESİ MURATLI HALI SAHASI tesislerinde oynanacaktır.
  2. Her takım 12 (7 Asil, 5 Yedek) sporcusuna ait isim listelerini nüfus hüviyet cüzdanlarının arkalı önlü fotokopilerini, takımın yetkilisi ve yetkilisinin telefon numaralarını, banka dekontu ile birlikte tertip komitesine 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat:14.00 kura çekimine kadar dosyalı olarak Muratlı Belediyesine teslim edeceklerdir.

(Saat:14.00’ ten sonra yapılacak başvurular ancak takım sayısı eksik ise kabul edilecektir.)

1. Turnuvanın alt yaş sınırı 2009 doğumluları kapsar. 2010-2011-….doğumlu küçükler oynayamaz. Bunun dışında yaş sınırlaması yoktur. (16 Yaş)

1. Kura çekilişi 17 Mayıs 2024 Cuma günü saat:14.30’da Muratlı Belediyesinde takım yetkililerinin katılımı ile yapılacaktır.21.05.2024 Salı günü Turnuva başlayacaktır.

1. Müsabakalar saat: 19.00-20.00,   20.00-21.00 saatleri arasında yapılacaktır.
  2. Müsabakalar özel turnuva yönetmeliği esaslarına göre oynanacaktır. Halı saha futbol kuralları geçerlidir.

1. Takımların müsabakalara forma ile çıkması mecburidir.

1. Derece alan takımların ödülleri turnuva sonunda düzenlenecek kupa töreniyle davetliler önünde verilecektir. (Finallerde müsabakaya çıkmayan takım veya takımlar ödülden men edileceklerdir.)

1. Turnuvaya katılan sporcuların, spor yapabilmeleri ve sağlık problemlerinden kendileri sorumludur.

1. Takımlar turnuva ücreti olarak turnuva giderleri, sağlık giderleri, kupa, madalya vb. giderler için Tertip Komitesince belirlenen……5.000…….TL katılım ücretini Turnuvadan önce TR67 0001 0005 6052 9468 0550 01 No’ lu Ziraat Bankası Muratlı Şubesi hesabına yatırarak dekontu turnuva tertip komitesine teslim edeceklerdir.

1. İşbu şartname 11 maddeden ibarettir.

Maçlar biter, dostluklar bitmez. Spor barış, dostluk ve kardeşliktir.

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileriz.

AHMET TEZCAN TERTİP KOMİTESİ

Emlak Vergilerinde Son Gün 31 Mayıs 2024

07/05/2024

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Kutlu Olsun

30/04/2024

Belediye Başkanımız Varol Türel Mal Varlığını Açıkladı.

29/04/2024