30 Ağustos Zafer Bayramı'mız Kutlu Olsun

Belediye Başkanımız Nebi Tepe 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi;

30 Ağustos 1922 zaferi, milletimizin esaret zincirlerinden kurtularak tam bağımsız Türkiye’nin müjdelendiği ve tüm dünyanın adımızdan övgü ile bahsettiği gündür.

Ulusumuzun azim ve kararlılığıyla birlik ve beraberlik içinde yazdığı en büyük destan, tarihimizin en  önemli  dönüm  noktalarından  biri  olan  30  Ağustos;  yalnızca  ulusumuzun  değil, tüm ezilmiş ulusların   özgürlüğe,   kurtuluşa,   başı   dik   ve   onuruyla   yaşama  kararlılığına  yönelişinin  ve  bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. 

30 Ağustos, ateşten gömlek giyen bir milletin düşmana “Türk topçusu susmuyor, titreyerek güneşin batmasını bekliyoruz.” dedirttiği gündür ve düşman için batan o güneşin ulusumuz için doğduğu gündür.

Kurtuluş Savaşı’mızı tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik    ve   kahramanlık   destanlarıyla   dolu  bu   kutlu   günün   100.  yıl  dönümünde; başta “Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir” diyen, millet egemenliğine yürekten bağlı Ebedi Liderimiz, Baş Komutanımız Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyorum. 

 

Haberler

Başkan Nebi Tepe’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

14/07/2022

Kurban Bayramımız Kutlu Olsun

08/07/2022

İşçilerimize %70 Zam

06/07/2022