19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladık

Belediye Başkanımız Nebi Tepe, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de çelenk sunma töreni düzenlendi. Hürriyet meydanında bulunan Atatürk anıtında gerçekleştirilen çelenk sunma törenine Belediye Başkanımız Nebi Tepe, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ufuk Gençtürk ve Aysun Yıldızoğlu, mahalle muhtarlarımız, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile STK temsilcileri katıldı.

Muratlı mahalle muhtarları tarafından muhtarlar günü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Aşağısevindikli mahalle muhtarı Atagün Topçu tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı. Çelenk sunma töreninin sona ermesinin ardından Belediye Başkanımız Nebi Tepe tüm mahalle muhtarlarımızı Belediyemizde misafir etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

31/08/2021

Başkan Nebi Tepe’den “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

29/08/2021

Vatandaşlarımıza Aşure İkram Ettik.

19/08/2021