Vatandaşlarımıza Aşure İkram Ettik.

Muratlı Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlarımıza paylaşma ve bereketin sembolü aşure ikram ettik.

Hazırlanan aşureler Belediye binası önünde vatandaşlara ikram edildi.

Muharrem ayının İslam tarihinde önemli ve hüzünlü bir yeri olduğunu belirten Başkanımız Nebi Tepe “Muharrem ayının 10’uncu günü olan Aşure Günü’nün bizim için bir başka önemi de Kerbela olayıdır. Hazreti Hüseyin’in şehit edildiği bu olay da Aşure Günü’ne denk gelmiş, bu günü vicdan sızlatıcı, ıstırap dolu bir gün haline dönüştürmüştür.” dedi.

Muratlı'ya ve tüm ülkemize bolluk ve bereket getirmesi dileğiyle

Bolluğun, bereketin, birliğin, dirliğin ve kardeşliğin sembolü olan aşureyi yiyen vatandaşlar, “Hem damaklarımızda hem de gönüllerimizde güzel bir tat bıraktı. Bu aşure birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını diliyor ve belediyemize teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Zabıta Personelimiz Başarı Belgesi İle Ödüllendirildi

03/08/2021