Başkan Nebi Tepe'nin "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" Mesajı

Belediye Başkanımız Nebi Tepe 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı Başkan Nebi Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milleti’nin cesareti, özgüveni ve Kuvayi Milliye ruhuyla kurduğu Türkiye Cumhuriyeti farklı tarihlerde demokrasinin ve özgürlüklerin kısıtlandığı, karanlık darbe girişimleri yaşamış, ne yazık ki ülkemiz çağdaş medeniyetler hedefinden saparak geriye gitmiştir. Tüm bu darbeler döneminin ortak sebebi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün açtığı ve aydınlattığı yoldan sapmak ve ilkelerine, devrimlerine karşı durmaktan kaynaklanmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişimi de ne yazık ki bu darbe girişimlerinden biridir.

15 Temmuz 2016’da yaşanan ve Türk Milleti’nin “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” cesareti ve duruşu ile karşı koyduğu darbe girişiminde kaybettiğimiz 249 canımızı ve bu hain terör örgütü nedeni ile yaşamını yitiren tüm vatan evlatlarını saygıyla anıyor, darbe girişiminde yaralanan kahraman gazilerimize minnetlerimi sunuyorum.

Atatürk’ün aydınlattığı, açtığı yoldan devrim ve ilkeleri ile ilerlediğimiz sürece Türkiye Cumhuriyeti bir daha 15 Temmuz darbe girişimlerini yaşamayacak, çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacaktır”

Haberler

Başkan Nebi Tepe'den "Babalar Günü" Mesajı

18/06/2021

03 Haziran 1936 Mustafa Kemal ATATÜRK Muratlıda!

03/06/2021

ATA'mızın Muratlı'ya Gelişinin 85. Yıl Dönüm Kutlandı

03/06/2021