Başkan Nebi Tepe'den 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajı

  Belediye Başkanımız Nebi Tepe "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi.

"1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı, işçi ve emekçiler tarafından dünya çapında kutlanan, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günüdür. 1 Mayıs barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günüdür. 1 Mayıs alın terinin, emeğin günüdür. İşçilerimizin döktüğü alın teri, verdiği emek, üretime sağladıkları katkı; geleceğe güvenle bakmamıza neden olmakta, yarınlarımıza ışık olmaktadır. Maalesef bu yıl tüm dünyayı ve Türkiye’yi saran Koronavirüs tedbirleri kapsamında  1 Mayıs’ı meydanlarda kutlayamayacağız. Ama bizler bu zor günlerde bu ülkenin bir emekçisi olarak; işçiye, alın terine ve emeğe değer veren bir anlayışla çalışmaya; üreteni ve üretimi önemseyerek görev yapmaya; emeğin ve emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu zor günlerde gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçileri ve Belediye personelim olmak üzere en yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçi ve emekçilerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü” kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Haberler

Başkanımız Nebi Tepe'den 23 Nisan Mesajı

23/04/2021

UCİM'den Belediyemize Ziyaret

30/03/2021

Staj Başvurusu Hakkında Duyuru

18/03/2021