Başkanımız Nebi Tepe'den 23 Nisan Mesajı

     Belediye Başkanımız Nebi Tepe 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tepe mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.


Bağımsızlık mücadelesi içinde, Millet iradesinin hayat bulduğu TBMM’nin kuruluşu olan 23 Nisan 1920 tarihinin Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından aynı zamanda çocuklarımız adına bayram olarak belirlenmesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza duyduğu güvenin en önemli ifadesidir.

Yarınımızın en büyük güvencesi olan çocuklarımızın, Cumhuriyetimizin kurucusu M.Kemal ATATÜRK’ÜN izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.”


Bu duygu ve düşüncelerle; “Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyeti’mizin güvencesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıl dönümünü ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu gurur günlerini bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum." 


Haberler

UCİM'den Belediyemize Ziyaret

30/03/2021

Staj Başvurusu Hakkında Duyuru

18/03/2021

Başkan Nebi Tepe'den Yeni Yıl Mesajı

31/12/2020