Dezenfekte Çalışmaları Devam Ediyor.

Yeni Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı Belediyemiz tarafından ilçe genelinde başlatılan dezenfekte çalışmaları kararlılıkla sürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Belediyemiz ve Muratlı Teski şubesi işbirliğiyle Koronavirüs (Covid 19) bulaşıcı hastalığından korunmak amacıyla İlçemizdeki ve kırsal mahallelerimizdeki tüm cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmasını gerçekleştiriyoruz.Şu ana kadar ilçe geneli başta olmak üzere İnanlı, Arzulu, Hanoğlu, Yavaşça ve Yurtbekler mahallelerimizdeki cadde ve sokakların dezenfekte çalışması tamamlandı. Çalışmalarımız aynı titizlik ve hassasiyetle diğer kırsal mahallelerimizde de devam edecek.

İhtiyaç duyulan tüm kamu ve ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Belediye Başkanımız Nebi TEPE, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini belirterek; vatandaşlarımızı da kişisel hijyen tedbirlerine uymaları ve yetkililerin yapacağı ikazları dikkate almaları konularında uyardı.

Belediyemizden #Evdekal Kampanyasına Destek

25/03/2020

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Gerçekleştirildi.

18/03/2020

Bulaşıcı Hastalıklar ile Mücadele Kapsamında Dezenfekte Çalışmalarımız Devam Ediyor

18/03/2020