Şubat Ayı Meclis Toplantısı

         Muratlı Belediyesi Şubat ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

     Aşağısevindikli spor kulubünün yardım dilekçesi görüşülerek Plan bütçe komisyonuna havale edildi.

     Şerafettin Kalkanlı'nın dilekçesi görüşülerek İmar ve Bütçe komisyonuna havale edildi.

     Çevre Şehircilik Bakanlığının Sıfır atık projesi kapsamında; yol süpürme aracı, çöp kamyonu, arazöz, metal konteyner, kompost makinesi ve malzeme alımı için Belediye Başkanına yetki verilmesi maddesi oy birliği ile kabul edildi.

     Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Tekirdağ Şubesinin Muratlı Belediye Başkanlığı ile işbirliği protokolü maddesi İç işleri komisyonuna havale edildi.

     Muratlı 1935 spor kulubünün yardım dilekçesi görüşülerek Plan bütçe komisyonuna havale edildi.

     Fen işleri müdürlüğünün iş deneyim belgeleri için ücret alınıp alınmayacağı alınacaksa ne miktarda alınacağının belirlenmesi talebi Bütçe komisyonuna havale edildi.

     İçkili Bölgelerin ıslahı kapsamında içkili yerlerde konulması gerekli kameraların konulup konulmadığının kontolü ve denetiminin nasıl yapılacağı konusu İçkili bölgelerin ıslahı komisyonuna havale edildi.

     Komisyon raporlarının görüşülmesi için meclisin ikinci oturumunun 5 şubat çarşamba saat 16:00 da toplanmasına oy birliği ile karar verildi.

Haberler

Afet ve Acil Durumlarda Haberleşme İçin

25/01/2020

Bilgilendirme

20/01/2020

Başkanımız Nebi Tepe'nin Karne Günü Mesajı

17/01/2020