Ata'mızı Baba Toprağında Andık...

Belediye Başkanımız Nebi TEPE ve meclis üyelerimiz , Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde anma etkinliklerine katılmak üzere kardeş belediyemiz olan Merkez Jupa Belediyesi'ne ziyatte bulundu.

Başkanımız Nebi TEPE yaptığı açıklamada :

"Muratlı Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Atamızı baba toprağı olan Makedonya’da saat 09:05’te saygıyla, minnetle, rahmetle andık, gerçekten çok duygulandık.

Buradaki kardeş Belediyemizi, Türkçe eğitim gören okullarımız; Mustafa Kemal Atatürk İlkokulu, Ata Lisesi, Necati Zekeriya Okulumuzu ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından müze haline getirilen Atamızın Babasının yaşadığı evi gezdik.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyorum." dedi.

Yapılan ziyaret oradaki yerel basın haberlerinede yansıdı. Haberin linki