Rekortmen Sporcudan Ziyaret

Belediyemizin desteğiyle yarşan Fulya Cankurt, Kıbrıs’ta düzenlenen Akdeniz şampiyonasında powerlifting sporunda Türkiye rekorunu kırdı ve birinci oldu.
Türkiye’de gerçekleştirilen Powerlifting Şampiyonası’nda bayanlar 76 kiloda Türkiye 1.’si, 69 kiloda ise Türkiye 3.’sü olan Fulya Cankurt, bu başarısıyla Kıbrıs’ta düzenlenen Akdeniz şampiyonasında yarışmaya hak kazandı.
Kıbrıs’ta düzenlenen Akdeniz şampiyonasına Muratlı Belediyesi’nin desteği ile katılan Fulya Cankurt, powerlifting sporunda Türkiye rekorunu kırarak birinci oldu.
Fulya Cankurt, bu süreçte kendisine destek olan Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe’yi ziyaret ederek, kendisine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Nebi Tepe, Akdeniz şampiyonasında gösterdiği başarılı performanstan dolayı Fulya Cankurt’u tebrik ederken Polanya’da düzenlenecek Avrupa şampiyonası için başarılar dileyip, destek sözü verdi.

Anneler Günü Kutlu Olsun.

06/05/2022

Başkan Nebi Tepe’den Ramazan Bayramı Mesajı