Zabıta Ekiplerimiz Denetimlerini Sürdürüyor.

      Corona Virüs (Covid 19) salgınına karşı başlatılan çalışmalarını kararlılıkla sürdüren Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, virüs ile mücadele tedbirleri kapsamında ilçemizde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarını,marketleri, ve fırınları denetliyor.

     İç İşleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği’ne gönderilen ek genelgeye göre İl ve ilçelerdeki tüm şehir içi ve şehirler arası çalışan toplu taşıma araçları (şehirler arası yolcu otobüsleri dahil), araç ruhsatında belirtilen yolcu taşıma kapasitesinin yüzde 50'si oranında yolcu kabul edecek. Araç içindeki yolcuların oturma şekli, yolcuların birbirleriyle temasını engelleyecek şekilde olacak.

     Bahse konu genelgenin ilçemizde toplu taşıma hizmeti veren toplu taşıma kooperatiflerine tebliğ eden Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, toplu taşıma araçlarını denetleyerek, kurallara uyulması konusunda uyarılarda bulundu. 

    Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle gıda ve temizlik ürünlerinde yaşanması muhtemel fahiş fiyat artışlarına karşı denetimlerini sürdüren Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz İlçe genelindeki tüm marketlerde sosyal mesafe kuralı ile sebze, meyve ve unlu mamullerin sağlık açısından poşetlenmesi çalışmalarının denetlemesinide gerçekleştirmeye devam ediyor.

     Koronavirüs salgını nedeniyle Belediyemiz Zabıta müdürlüğü ekiplerince ilçemizdeki tüm fırınlara hijyen, üretim aşamalarında dikkat edilecek hususlar ve ambalajlı ekmek satışı hakkında bilgilendirme ve denetlemeler gerçekleştiriiyor.

"Gerekmedikçe Evlerimizden Çıkmayalım"

Haberler

Vefa Destek Grubu Oluşturuldu.

02/04/2020

Sokaktaki Can Dostlarımız Unutmadık.

02/04/2020

Belediyemizden #Evdekal Kampanyasına Destek

25/03/2020