Festivale Davetlisiniz

Birincisini gerçekleştirip geleneksel hale dönüştürmeyi planladığımız “Hanoğlu Göleti Sazan Balığı Yakalama Festivali’ne” katılan tüm yarışmacı ekiplere Muratlı Belediyesi ve Trofe Balıkçılık Av Market olarak başarılar dileriz.

02 ve 03 Ekim tarihlerinde Hanoğlu Göletinde gerçekleştirilecek festivalin  programı şu şekildedir.

02  Ekim saat 09:00 Alanda buluşma

10:00 Saygı duruşu, İstiklal marşı ve açılış konuşması

10:15 Parkur çekilişi

10:30 – 12:00 arası yemleme

12:00 Yarışma başlangıcı

18:30 – 19:30 arası yemleme

19:30 Yarışma başlangıcı

03 Ekim saat 17:00 Yarışma bitiş

18:00 Ödül töreni ve kapanış konuşması

İlk 3 e giren yarışmacılarımıza derecelerine göre madalya ve olta takım malzemesi hediye edilecektir.

SAZAN BALIĞI YAKALAMA FESTİVALİ YARIŞMACI KURALLARI

1. Özel avlakta 15+3 sektör olup her sektörde 1 yada 2 sehpa sistemiyle maximum 4 olta atılabilir. Her takımda kepçeleme için 3. Takım arkadaşı olabilir.
  2. Her oltada tek iğneli rig sistemi kullanılacaktır.(küspe, kuru mısır, boncuk kesinlikle yasaktır.
  3. Ateş yakmak, suya mecburiyet harici diz hizası girmek ,suya ışık tutmak, yanınızdaki sektörlerdekileri rahatsız edecek kadar yüksek sesle konuşmak, müzik sesi açmak yasaktır.
  4. Botla yemleme yasaktır. Yemleme roket ile yapılabilir.
  5. Çadırlar belirlenen yerlere kurulacak olup sektör arkasına kurmak yasaktır.
  6. Yarışma sadece Sazan balığı ve Aynalı Sazan balığı için geçerlidir. Tutulan diğer balıklar dereceye alınmayacaktır.
  7. 2 kg altındaki balıklar dereceye girmeyecektir. Hakemler tarafından tartılan tüm balıklar zarar görmeden suya bırakılacaktır.( Balığa zarar vermeden hakem heyeti ile birlikte foto ve video çekmek serbesttir.
  8. Kurallara uymayan yarışmacı ekipler kesinlikle diskalifiye edilecektir.
  9. Yarışmaya start verildiği gibi yemleme saatleri haricinde yemleme yapılması yasaktır.
  10. Balık yakalandığında hakem ile birlikte kilogram ölçümü yapılıp hakemin kayıt ve fotoğraf alması mecburidir. Hakem harici çekilen fotoğraf, video ve kilogram ölçümü dereceye girmeyecektir.
  11. Alkol ve alkollü içeceklerin kullanılması kesinlikle yasaktır.
  12. Devletin ve Belediye’nin belirlemiş olduğu pandemi kurallarına uyulması şarttır.
  13. Tutulan balığın iğnenin ağız kısmında olması şarttır. Ağız dışı iğne takılması ile tutulan balık puanlama haricidir.

30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

31/08/2021

Başkan Nebi Tepe’den “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

29/08/2021

Vatandaşlarımıza Aşure İkram Ettik.

19/08/2021