Aralık Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Muratlı Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

1­ Yurtdışı Gezileri hakkındaki madde oy birliği ile kabul edildi.

2 Belediyemiz sınırları içinde bulunan yapılardaki asansörlerin periyodik kontrolleri için"A Tipi Asansör Muayene Kuruluşu Yetkilendirmesi" hakkındaki maddenin imar komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

3 ­Belediyemizde sözleşmeli olarak çalışmakta olan personellerin 2020 yılı için  sözleşmelerinin yenilenmesi oy birliği ile kabul edildi.

4­ Halk Eğitim Spor Kulübünün dilekçesinin plan bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

5 ­Kırkkepenekli Mahallesi 2926 Parsel, Kırkkepenekli Mahallesi 2927 Parsel,        Hanoğlu Mahallesi 504 Parsel’ de bulunan arsaların satışları için    Belediye Başkanına yetki verilmesi hakkındaki maddenin  imar ve plan bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

6­  Naim Teker'in imar durumu dilekçesinin imar ve plan bütçe komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

7 Komisyon raporlarının görüşülmesi için ikinci oturumun 6 Aralık cuma saat 16:00 da toplanmasına oy birliği ile karar verildi