Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Muratlı Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 25. maddesi gereği Denetim Komisyonu oluşturulması hakkındaki madde görüşülerek, Denetim Komisyonu’na Hakan Öztürk, Özgür Çakmak, Semih Keskin, Okan Ortaer ve Ayhan Kaplan  seçildi.

5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 32. maddesi gereği Meclis Başkanı ve Üyelerine meclis toplantılarına ve ihtisas toplantılarına katıldıkları her gün için huzur hakkı verilmesi maddesi,  Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
     2020 yılında yoksullara verilecek aylık nakdi yardımın tespit edilmesi hakkındaki madde, Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi.

2020 yılında Zabıta personeline verilecek fazla çalışma ücretleri hakkındaki madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
     Belediye Başkan Yardımcısı ödeneğinin tespiti hakkındaki gündem maddesi, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
     Sözleşmeli çalışan personellerin ücretlerinin belirlenmesi hakkındaki madde, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.
     5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesi gereği Belediye Meclisi’nin 1 aylık tatil ayı olarak Ağustos ayı oy birliği ile kabul edilidi.
     İmar durumu belgelerinde ihdas edilen tapular ile ilgili yapılacak tapulandırma işlemlerinin Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanması için yetki verilmesi hakkındaki madde oy birliği ile kabul edilidi.
     Meclisin ikinci oturumunun 10 Ocak 2020 Cuma, saat 11.00’da toplanması oy birliği ile kabul edildi.