Trakya EYT Derneği Yönetimi Başkanımız Nebi Tepe'yi Ziyaret Etti.

Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk, yeni yönetimi ile birlikte Belediye Başkanımız Nebi TEPE'ye tanışma ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanımız Nebi TEPE, Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk ve yönetimini makamında ağırladı. Bugüne kadar EYT’lilere verdiği desteklerden dolayı Başkanımız Nebi TEPE'ye teşekkür eden Trakya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Erdal Öztürk, “Bugün hem Başkanımıza destekleri için teşekkür etmek hem de yeni yönetimimizi tanıtmak için bu ziyareti gerçekleştirmek istedik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Nebi TEPE, “Sizlerin bu haklı mücadelesi birçok sivil toplum örgütüne de örnek olacaktır. Bu mücadeleye destek olan, bu mücadelenin içerisinde olan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.Bu sesin duyulacağına ve bu yasanın çıkacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.