Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Muratlı Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

Zabıta müdürlüğünün pazar yerlerinin belirlenmesi, düzenlenmesi gibi işlemler için Zabıta müdürlüğüne yetki verilmesi hakkındaki madde; Zabıta müdürlüğünün konuyu tekrardan değerlendirmesine ve gündemden çıkarılmasına oy birliği ile karar verildi.

Muratlı Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (MAK) nin yardım talebi; Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Makedonya 'daki kardeş Belediyemiz Jupa Belediyesinin, yaptırdığımız Atatürk anıtının etrafına ve Mustafa Kemal Atatürk okulunun spor sahası için 24 adet projektör talebi; Plan Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi.

Meclisin ikinci oturumunun 5 kasım salı saat 14:45 te toplanmasına oy birliği ile karar verildi.