"Olanlar Oldu" İlgiyle İzlendi.

Muratlı Belediyesi Kültür ve Sosyai İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Ay Işığında Sinema Keyfi" kapsamında 18 Temmuz tarihinde gösterime sunulan "Görevimiz Tatil" ismili sinema filminin ardından dün de Türk Sinemasının son dönremlerde en eğlenceli filmlerine imza atan Ata Demirer'in başrolünü üstlendiği komedi filmi "Olanlar Oldu" vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile izlendi.

Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı Hakan Algül'ün yönetmenliğini üstlendiği filmde Ege kıyısında küçük bir kasabada tekne turları düzenleyerek geçinmekte olan Zafer Kaptanın (Ata Demirer) ünlü dizi oyuncusu Aslı'yla (Tuvana Türkay) tanışıp aşık olmasıyla gelişen olaylar konu edildi.

Bundan sonraki haftalarda ise Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla sırasıyla

02 Ağustos Cuma Günü Saat 21:00 de  YOL ARKADAŞIM 2

09 Ağustos Cuma Günü Saat 21:00 de  ŞAMPİYON

16 Ağustos Cuma Günü Saat 21:00 de  HEDEFİM SENSİN

İnanlı Çeşmesi Amfi Tiyatroda Vatandaşlarımızın gösterimine sunulacaktır.