Cumhuriyet Tırının Açılışı Gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Nebi Tepe , Atatürkçü Düşünce Derneği'nin hayata geçirdiği proje kapsamında Milli Mücadelenin 100.Yılı dolayısıyla Türkiye'yi dolaşan Cumhuriyet Tırının İlçemizdeki açılış törenine katıldı.

Açılışı yapan Belediye Başkanımız Nebi Tepe, “Bugün anlamlı bir gün. Bizlere bugünleri sağlayan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti kurduğu, 19 Mayıs’ta ateşi yaktığı ve bunun da canlandırıldığı TIR’ı Muratlı’da görmekten onur duyuyoruz. Bunu söylemeden de geçemeyeceğim; Atatürkçü Düşünce Derneği gerçekten de ülkemizde geleceğimize, çocuklarımıza cumhuriyeti, laikliği, devrimleri anlatacak, sahip çıkacak, daha da güçlenmesini istediğimiz bir dernek. Özveri ile çalışıyorlar. Muratlı’daki arkadaşlarımız da biliyoruz ki, tamamen kendi özverileri ile bu işi yapıyorlar. Ben bu çalışmaların daha iyi, daha güzel olması temennisiyle Muratlımıza hayırlı olmasını diliyorum, bu gibi çalışmaların devamını da bekliyoruz. Ben de Muratlı Belediye Başkanı olarak her zaman yanlarında olacağımın sözünü veriyorum” sözcüklerini kullandı.

Gün boyu ilçemizde kalacak tırda ziyaretler ücretsiz olacak.