Olağanüstü Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

Muratlı Belediye Meclisi gündemdeki maddelerin görüşülmesi için olağanüstü toplandı.

Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında toplanan olağanüstü mecliste Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

- İlçemiz Kurtpınar mahallesi mevkiinde tapunun ada:605 parsel 1 ve ada:588 parsel 1 sırasında kayıtlı bulunan taşınmazların arasında kalan kadastral boşluğun tapulandırılması için imar değişikliği yapılması maddesi imar komisyonuna havale edildi.

- İlçemize ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1 /1000 ölçekli revizyon imar planı yapımı çalışmaları nedeniyle 6 kat üzeri olan tüm işlemlerin durdurulması maddesi imar komisyonuna havale edildi.

- İmar komisyonunun çalışma yapması için kısa bir ara verildi.

- Aranın ardından İmar komisyonunun kararları doğrultusunda iki gündem maddeside oy birliği ile kabul edildi.