İşçi Sözleşmesinde Mutlu Son

Muratlı Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Muratlı Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen imza törenine Başkanımız Nebi TEPE , Muhasebe Müdürü Ramadan ONGUN , Yazı İşleri Müdürü Ersel GÜNDÜZ , Belediye iş sendikası İstanbul 2 nolu Şube Başkanı Erol ÖZDEMİR ve Sendika temsilcileri katıldı.

İmzalanan sözleşmeyi değerlendiren Başkan Nebi Tepe “Yaptığımız görüşmeler sonucunda her iki taraf için de makul sayılabilecek şartlarda toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Muratlı Belediyesi olarak personelimize imkânlar çerçevesinde iyi çalışma şartları sağlamayı ilke edindik.

"Hayırlı Uğurlu Olsun”

İşçilerimizin, memurlarımızın, kısacası tüm personelimizin en iyi şartlara sahip olabilmesi ve günümüz ekonomisi şartlarında zorlanmaması için elimizden geleni yapıyoruz. İmzalamış olduğumuz toplu iş sözleşmesinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.”