Plastik Poşet Kullanmıyoruz.

Belediyemiz tarafından "sıfır atık"projesine destek vermek amacıyla başlatılan bez torba dağıtımı Çarşamba günü kurulan semt pazarında gerçekleştirildi.

Belediyemizin öncülüğü ile üretilen bez torbalar Belediye Çevre Birimi Mühendisleri tarafından vatandaşlarımıza hediye edildi."Plastik poşet kullanmıyoruz"sloganı ile ürettiğimiz bez torbaların dağıtımı vatandaşlarımızın memnuniyeti ile karşılandı.

Bez torba dağıtımı hakkında konuşan Başkanımız Nebi TEPE daha temiz bir çevre ve sağlıklı doğa amacıyla başlattığımız bez torba dağıtımının devam edeceğini ve vatandaşlarımızın çevre duyarlılığı ile projemize destek vermesinin bizleri mutlu ettiğini söyledi.

Çevremizi korumak amacıyla gerçekleştirdiğimiz projelerin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ekledi.