Aralık Ayı Meclis Toplantısı

Muratlı Belediye Meclisi Aralık Ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanımız Nebi TEPE Başkanlığında gerçekleştirildi.Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Ek gündem maddesi olarak verilen dilekçeler oy birliği ile gündeme alındı.

Yurt dışı gezileri hakkındaki gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

2019 yılında sözleşmeli Avukat ,Mühendis , Teknisyen ,Mimar ,Tekniker çalıştırılması hakkındaki madde oy birliği ile kabul edildi.

Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulunun Fen Labaratuvarı ve Kütüphane kurulması talebi,Hanoğlu muhtarlığının lojman tamiratı talebi ve Hurşit kuyu Kuran kursu Bahçe düzenlenmesi talebi plan ve bütçe komisyonunua havale edildi.

Norm kadro hakkında yapılan düzenleme oy birliği ile kabul edildi.

Gayri Muvazzaf Takdir Komisyonu üye güncellemesi hakkındaki madde Remzi Subaşı ve Aysel Altaç'ın oy çokluğu ile mevcut görevlerine devam etmesi şeklinde kabul edildi.

Mülkiyeti Belediyemizde bulunan Teski'ye ait  Aşağısevindikli mahallesi 742,07 metrekare yüzölçümlü ,arsa vasıflı,2361 nolu parselde bulunan su deposunun Teski Genel Müdürlüğüne bedelsiz devri hakkındaki talebi imar ve plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Ek gündem maddesi olarak görüşülen Mehmet Kabasakal'ın Kıbrıs Gazileri için Kıbrıs Ziyareti dilekçesi ve Çiğdem Kurtuluş'un Belediye Düğün salonlarının kira güncellemesi hakkındaki dilekçesi plan bütçe komisyonuna havale edildi.

Sermayesi belediyelere ait şirketlerde yöneticilik yapan kişilerin 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olmaları halinde istifa etme zorunluluğundan dolayı şirket yöneticisi olan Başkanımız Nebi Tepe'nin istifasının ardından bu göreve Remzi Subaşı'nın getirilmesine oybirliği ile karar verildi.

2. oturumun komisyon raporlarının görüşülmesi için 7 Aralık cuma saat 14:30 da toplanmasına karar verildi.