Kurtuluş Bayramımız Kutlu Olsun

Güzel İlçemizim düşman işgalinden kurtalışının yıldönümünü,96 yıl önceki ruh ve heyacanla kutluyoruz.Bize bu onuru,bu sevinci,bu bayramı yaşatan kahramanlarımızı saygıyla,minnetle,rahmetle anıyor hepimizin 2 Kasım Kurtuluş Byramını tebrik ediyorum.

Ülkesi ve ulusuyla bölünmez bir bütün olan Demokratik,Laik,Çağdaş kimliğiyle Türkiye Cumhuriyeti Atalarımızdan bizlere,bizlerdende gelecek nesillere bırakacağımızen değerli mirastır.

Bizlerinde yüreği aynı kutsal amaçlar için çarptıkça,ulusumuzu parçalamak isteyenlerin planları daima başarısızlığa mahkum oacaktır.Türk milleti olarak sahip olduğumuz milli mirası ,Cumhuriyeti, Ulusal bütünlüğümüzü korumalı ve bunun için mücadele etmeliyiz.

Başta kurtarıcımız Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ,Kahraman silah arkadaşlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygıyla anıyorum.

KURTULUŞ GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.