AEEE Toplama yarışması

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi,Belediyemiz ve Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyaların Yetkilendirilmiş Kuruluşu (TÜBİSAD) arasındaki işbirliği doğrultusunda elektronik atıkların düzenli şekilde toplanarak çevreye zarar verilmesinin önlenmesi ,okullarda öğrenim gören öğrencilere çevre bilincinin aşılanması ve ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak amacıyla 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Tekirdağ ili sınırları içerisinde bulunan anaokulu,ilkokul,ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında "E-atık Geri Dönüşüm Kampanyası" düzenlenecektir.

19 Kasım 2018 tarihinde başlayacak olan kampanya 1 Mart 2019 tarihinde sona erecektir.Kampanya hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

AYRINTILAR