Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışması

Belediyemiz Büyükşehir Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği İktisadi İşletmesi (TAP) arasında gerçekleştirilen protokol gereğince ,bünyesinde tehlikeli maddeler (nikel,kurşun,civa,kadmiyum gibi) ihtiva eden atık pillerin düzenli şekilde toplanarak insan sağlığına ve çevreye zarar vermesinin önlenmesi,okullarda öğrenim gören öğrencilere çevre bilincinin aşılanması ve ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmak amacıyla 2018-2019 Eğitim Öğratim yılında Tekirdağ ili sınırları içinde bulunan anaokulu,ilkokul,ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında "Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası"düzenlenecektir.

"Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası" 1 Ekim 2018 tarihinde başlamış olup 30 Nisan 2019 tarihinde sona erecektir.