24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI

Toplumsal değerlere saygılı, sorumluluk bilinci içinde, tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın, demokratik toplum düzeninin korunmasının en büyük güvencesidir.

Çok önemli bir toplumsal görevi, zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin, büyük bir özveri içinde yerine getiren değerli basın çalışanlarımızın yaptıkları çalışmalar takdirle karşılıyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm basın çalışanlarının "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Nebi Tepe

Muratlı Belediye Başkanı