BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET İLKOKULU TESLİM EDİLDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında ilçemizde yaptırılan Cumhuriyet İlkokulu'nun devir teslim töreni yapıldı.

Tören; İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan ULUSAN, Eski Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Yaver ÖZTEKİN, Muratlı Belediye Başkanı Nebi TEPE, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK, CHP Tekirdağ Milletvekili Emre KÖPRÜLÜ ve Muratlı Kaymakamı Dr. İ. Altan DEMİRAYAK'ın konuşmalarıyla devam etti.

Törende Türkiye finaline katılma hakkı kazanan Mithatpaşa Halk Oyunları ekibi sahne aldı.

Tören sonunda Eski Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Yağver ÖZTEKİN'nin eski öğrencilerinden olan Muratlı Belediye Başkanı Nebi TEPE ve bazı sınıf arkadaşları hatıra fotoğrafı çektirdi.

Temeli 11 Şubat 2016 yılında atılan ve 2017-2018 eğitim öğretim yılında eğitime başlıcak olan 21 derslikli Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2 milyar 277 bin liraya mal oldu.